Privacy verklaring

Als u iets wil bestellen of reserveren via onze website, dan moet u daartoe een registratieformulier invullen. Die gegevens worden enkel gebruikt om de eventuele orders af te handelen: het adres voor levering en eventueel een adres voor facturatie; het telefoonnummer wordt enkel gebruikt indien er zich een probleem voordoet waardoor niet kan uitgeleverd worden of waardoor de levering vertraging kan oplopen.

Alle registratiegegevens worden opgeslagen in de interne databank van Bikegear en kunnen naast het gebruik voor afhandeling van een order, ook gebruikt worden voor het opsturen van onze nieuwsbrief of over bijkomende informatie betreffende een aangekocht product. Op eenvoudige vraag (bv. via e-mail naar info@bikegear.be) kan van dit laatste gebruik ook worden afgezien.

Alle e-mail adressen die worden ingevoerd als inschrijving op onze nieuwsbrief, worden enkel voor dit doeleinde gebruikt. Bij uitschrijving wordt het e-mail adres geschrapt uit de nieuwsbrief database.

Alle gegevens die via deze site worden ingevoerd, blijven intern bij Bikegear. Derden hebben geen toegang tot deze gegevens en onze databases worden nooit ter beschikking gesteld van andere partijen.